1Mikrolån.se ber sina besökare om råd och tips

Vi på malmovision.se upptäckte idag att 1Mikrolån.se, som enligt oss är den bästa jämförelsesidan för mikrolån och smslån nu ber om sina besökares råd och tips för att de ska bli bättre. Så vi skickade in en del förslag på vad som kan bli bättre.

Först och främst så tycker vi på Malmovision.se att sidan behöver ge information om direktutbetalningar ordentligt. Samt göra klart alla recensioner om de långivare de har på sidan så att en besökare faktiskt kan hitta den informationen de söker efter. Något som tidigare varit mycket svårt då det saknas recensioner för en stor del av långivarna på sidan.

Men utöver det så behöver de även uppdatera sin låneinformation och dubbelkolla den då det fanns ett par långivare som precis ändrat pris för sina smslån. Något som 1mikrolån.se inte har uppdaterat ännu.

Men i jämförelse med många andra jämförelsesidor för mikrolån och smslån så är 1mikrolån.se bland de absolut bästa som vi på malmovision.se har sett. Något som även gör att vi verkligen rekommenderar att våra läsare besöker https://1mikrolån.se om de skulle vara i behov av ett lån eller en kredit.

För att läsa inlägget som vi refererar till i texten så kan ni besöka:

https://xn--1mikroln-g0a.se/1mikrolan-se-ar-inne-pa-sitt-fjarde-ar/

Vi hoppas att ni tycker detsamma som vi gör om 1Mikrolån.se men passa på att kommentera eller skriva till dem om ni tycker det är något som saknas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *