Malmovision.se vill hjälpa dig att spara pengar på linser

För den som vanligtvis eller dagligen använder sig av linser så är det nog ingen nyhet att detta inte är något som är billigt. Även om man med hjälp av att köpa linser på nätet kan komma lite billigare undan än om man köpt dem hos en optiker så är det fortfarande inget som är billigt.

Något som däremot inte ens den vana lins bäraren vet är att det skiljer sig markant i pris mellan de olika butikerna som finns på nätet. Varje dag så uppdateras priset och då har en del butiker rea på just dina linser medans andra inte har det. Något som kan vara svårt att få en översikt över om man måste leta efter den informationen själv. Därför har vi på Malmovision.se hittat ett sätt att spara tusenlappar varje år på och det är att använda sig av lensday.se för att hitta linser på nätet.

Lensday.se samlar dagligen in informationen om vilka priser som butikerna har på sina linser och presenterar detta för användaren i en enkel tabell. Besökaren kan genom att söka på sina linser hitta de billigaste linserna på nätet.

Vi tänkte att detta kanske kunde vara något som intresserade våra besökare och därför rekommenderar vi dig som läser detta att använda dig av Lensday.se för att hitta linser på nätet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *